Go to Top

Mindfulness retreat

Mindfulness retreat på Bornholm

I naturskønne omgivelser er det muligt at fordybe sig i meditation og mindfulness

Mindfulness retreat og kursus på Bornholm

Ved at praktisere mindfulness træner vi vores sinds evne til at være nærværende og opmærksom her og nu og uden at bedømme oplevelser. At tage på et mindfulness retreat er derfor en enestående måde at fordybe sig i meditation og mindfulness på. I naturskønne omgivelser på Bornholms nordlige kyststrækning udbyder jeg forskellige mindfulness kurser og retreats. Under mine mindfulness retreats vil der være mellem 8 og 14 deltagere, hvilket sikrer tid til den enkelte samtidig med, at vi har en høj kvalitet af undervisningen.

Kursusstedet

Alle kurserne finder sted i en nyrenoveret ejendom i Bølshavn, som er en lille landsby beliggende mellem Gudhjem og Svaneke. Huset indeholder en stor have, der gennemstrømmes af en lille å. Den afskærmede have lægger op til fordybelse, til at praktisere yoga, meditere eller kontemplere den smukke udsigt. Haven munder ud i en lille fredelig bugt med sandstrand og bademulighed.
Undervisningen foregår i solrige, lyse og rumlige lokaler med udsigt over Østersøen.

Mindfulness silent retreat for øvede firedages retreat i starten af september 2016

Dette firedages retreat giver mulighed for at fordybe sig mere i mindfulness teknikkerne, samtidig med at man introduceres til nye teknikker. Kurset er i højere grad rettet mod mindfulness som metode til personlig udvikling, ligesom der lægges mere vægt på praksis af de meditative teknikker. Vi vil i dette kursus ligeledes uddybe flere teorier om sindets og bevidsthedens struktur, ligesom vi også vil have en fuld dag i stilhed.

Indlogering og kost

Overnatning finder sted i hyggelige enkelt- eller dobbeltværelser eller i et stort firemandsværelse med afskærmede sengepladser og panoramaudsigt ud over haven og havet. Overnatning er inkluderet i kursusprisen, men der er tillæg på 100,- per nat for enkeltværelse. Morgenmaden består af hjemmebagt brød, mysli, juice, yoghurt og er også inkluderet i kursusprisen.
Der bliver lavet lækker vegetarisk frokost og aftensmad på stedet, som koster 100,- per måltid. Maden er frisk og tilberedt af overvejende økologiske og lokaltfremstillede råvarer.

Pris for et mindfulness retreat

Et tredages retreat koster 3.200,- mens et firedages retreat koster 3.900,-
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til helhedspsykologi@gmail.com eller ringe på 41 40 49 09.

Psykolog mindfulnessSolnedgang fra stranden på retreatstedet