Gratis mindfulness øvelser

Her har du et overblik over nogle af de forskellige mindfulness øvelser, som benyttes på vores mindfulness kurser. Alle mindfulness øvelserne er gratis og kan frit benyttes i din egen mindfulness praksis. Det anbefales dog, at man kun laver yogaprogrammet, hvis man allerede er introduceret til øvelserne af en erfaren yogainstruktør.

Hvordan bruger jeg de gratis mindfulness øvelser?

Det er fra begyndelsen vigtigt at huske, at mindfulness er ikke et quick fix. Mindfulness har igennem de sidste år oplevet en stor stigning i popularitet. Først og fremmest fordi det virker, hvilket den omfattende forskning i mindfulness bekræfter. Ens resultater med mindfulness kommer gennem vedholdende og daglig praksis. Det anbefales at man starter med en eller to af de kortere mindfulness øvelser, som tilstedeværelsesøvelsen eller åndedrætsøvelsen. Efter en eller to uger, hvor man har praktiseret de to øvelser to eller tre gange dagligt kan man prøve en af de to længere øvelser som mindfulness meditation eller mindfulness kropscanning, som man laver en gang dagligt. Derudover kan man to til fire gange om ugen lave en mindfulness afspænding, der er en af de få mindfulness øvelser, som kan laves liggende.

Lær mere om mindfulness på et 8-ugers mindfulness kursus

Hvis du er interesseret i at lære mere om mindfulness kan du med fordel deltage på vores mindfulness kursus i København, som starter løbende eller hvis du har mere erfaring med mindfulness kan du overveje et mindfulness fortsætter kursus eller starte på mindfulness uddannelsen.

Ved at klikke på overskriften i de enkelte mindfulness øvelser, kan du læse mere om øvelsen.

Bestil din samtale i dag:

    Eller ring på: 4140 4909