Mindfulness hos Helhedspsykologi i København

Helhedspsykologi tilbyder kurser og uddannelser i mindfulness og individuelle mindfulness baserede forløb.

Læs mere mere om vores forskellige mindfulness kurser her:

8-ugers kursus i mindfulness

Dette er den bedste introduktion til meditation og mindfulness, baseret på Jon Kabat Zinns MBSR kursus. Der starter løbende kurser og man modtager 18 forskellige lydfiler og mere end 80 siders gennemarbejdet kursusmateriale. mindfulness kurset indeholder 23 timer undervisningstimer

Mindfulness instruktør uddannelse

Den 1-årige mindfulness instruktør uddannelse, har været udbudt i Danmark i mere end 15 år og har gennem årene uddannet flere hundrede mindfulness instruktører. Uddannelsen er rettet mod dem, som ønsker at arbejde professionelt med mindfulness, men kan også tages hvis du er interesseret i ar arbejde mere dybdegående med mindfulness.

Mindfulness silent retreats

Et silent retreat er en unik måde at arbejde med sig selv på. Her kommer man i dybden med mindfulness, meditation og yoga. Hvert retreat er en udviklingsrejse og giver mulighed for en dybere indsigt og løfte sin praksis. Vores silent retreats er en fast del af mindfulness uddannelsen, men er åben for intereserede, der har erfaring med meditation.

Mindfulness fortsætter kursus

Har man taget et 8-ugers mindfulness kursus, men ønsker at gå mere dybden med de forskellige mindfulness øvelser er dette forløb et oplagt valge. Fortsætterkurset er struktureret på samme måde som 8-ugers kurset, men her er undervisningen kun hver 14 dage og indeholder flere dage i stilhed.

Meditations weekend

Denne intensive meditationsweekend er et alternativ til vores 4-dages silent retreat. Her arbejder vi intensivt fra fredag eftermiddag og hele lørdag og søndag, men man overnatter hjemme.

 

Bestil din samtale i dag:

    Eller ring på 4140 4909

    MINDFULNESS KURSER OG UDDANNELSER

    RING I DAG OG HØR NÆRMERE 41404909