Mindfulness Meditationskursus

Intensiv mindfulness meditationsweekend i København den 7- 9. maj

Efter at have gennemført et mindfulness 8-ugers kursus, et fortsætterkursus eller taget en mindfulness uddannelse ønsker mange gange at deltage på et mindfulness retreat i stilhed, hvor der er mere tid og plads til fordybelse i de forskellige mindfulness meditationer. Det kan dog være en udfordring, at kunne afsætte 4-10 hele dage, som et retreat normalt varer, især fordi der endnu ikke udbydes så mange retreats i Danmark. En anden og mere tilgængelig mulighed er derfor at deltage på en intensiv meditations- og yoga weekend i København.

Mindfulness meditationsweekend afholdes på samme måde som et mindfulness retreat

Kurset afholdes fredag, lørdag og søndag og vil være opbygget på samme måde som et mindfulness retreat. Dog sover man hjemme og kan her vælge at forblive i stilhed og eventuelt lave et par meditationer på egen hånd. Dette er dog ikke et krav og man kan derfor også bryde stilheden hjemme.

Mulighed for køb af frokost

Det anbefales at man spiser et let og nærende morgenmåltid hjemmefra. På kurset vil der være mulighed for at købe frokost, men man kan også medbringe sin egen mad.

Kurset kræver ingen forudsætninger

Dette er ikke et begynderkursus, men kræver som sådan ikke mange forudsætninger. Det er dog en klar fordel, hvis man har taget et mindfulness kursus eller lignende og således har erfaring med meditation og mindfulness. Vi sidder i op til 50 minutter af gangen, hvilket kan være udfordrende for en begynder. Du kan prøve mange af mindfulness øvelserne, som vi laver på kurset ved at klikke her: Mindfulness øvelser

Kurset den 7-9. maj afholdes på følgende tidspunkter

 • Fredag kl 15.30-20.00
 • Lørdag kl 9-17.30
 • Søndag kl 9-16

Pris for en mindfulness meditationsweekend

Prisen for deltagelse hele weekenden er 1.000,-. Skriv eller ring hvis du ønsker at reservere en plads på den intensive meditationsweekend. Du kan læse mere om mindfulness på min mindfulness blog.

Bestil din samtale i dag:

  Eller ring på: 4140 4909

  RING OG BESTIL DIT KURSUS I DAG:

  41 40 49 09

   

  RING OG BESTIL DIT KURSUS I DAG PÅ TELEFON: 41 40 49 09

  ELLER KLIK HER OG BESTIL EN FOLDER