Mindfulness retreat på Møn

I naturskønne omgivelser er det muligt at fordybe sig i meditation og mindfulness

Mindfulness retreat og kursus på Bornholm

Ved at praktisere mindfulness træner vi vores sinds evne til at være nærværende og opmærksom her og nu og uden at bedømme oplevelser. At tage på et mindfulness retreat er derfor en enestående måde at fordybe sig i meditation og mindfulness på. I naturskønne omgivelser på Møn udbyder jeg forskellige silnet retreats med intensiv meditation og yoga praksis. Under mine mindfulness retreats vil der være mellem 8 og 15 deltagere, hvilket sikrer tid til den enkelte samtidig med, at vi har en høj kvalitet af undervisningen.

Kursusstedet

Alle kurserne finder sted i en nyrenoveret ejendom på Møn, beliggende i en lille landsby  Huset indeholder en stor have, som lægger op til fordybelse, til at praktisere yoga, meditere eller kontemplere den smukke udsigt. Haven
Undervisningen foregår i solrige, lyse og rumlige lokaler på over 100 m2  med udsigt over skov og marker.

Mindfulness silent retreat for øvede i starten afholdes den 25.-28. marts

Dette firedages retreat giver mulighed for at fordybe sig mere i mindfulness, meditation og yoga, samtidig med at man introduceres til forskellige meditationsteknikker. Kurset er i højere grad rettet mod mindfulness som metode til personlig udvikling. Vi vil i dette kursus uddybe flere teorier om sindets og bevidsthedens struktur, ligesom vi også vil have en fuld dag i stilhed.

Indlogering og kost

Overnatning finder sted i hyggelige enkelt- eller dobbeltværelser eller i et stort firemandsværelse med afskærmede sengepladser og panoramaudsigt ud over haven og havet. Overnatning er inkluderet i kursusprisen, men der er tillæg på 100,- per nat for enkeltværelse. Morgenmaden består af hjemmebagt brød, mysli, juice, yoghurt og er også inkluderet i kursusprisen.
Der bliver lavet lækker vegetarisk frokost og aftensmad på stedet, som koster 100,- per måltid. Maden er frisk og tilberedt af overvejende økologiske og lokaltfremstillede råvarer.

Pris for et mindfulness retreat

Et firedages retreat koster 3.900,-
Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til helhedspsykologi@gmail.com eller ringe på 41 40 49 09.

Bestil din samtale i dag:

    Eller ring på: 4140 4909

    RING OG BESTIL DIT KURSUS I DAG:

    41 40 49 09