Min baggrund som psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med speciale i dybde- og religionspsykologi. I min studietid har jeg også taget fag på tibetanske studier og religionsvidenskab på Københavns Universitet. Derudover har jeg en psykologisk videreuddannelse i kognitiv adfærdsterapi og er autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn. Sideløbende med mit psykologstudie har jeg uddannet mig som yoga-, mindfulness-  og meditationslærer. Jeg har ligeledes undervist på Københavns Universitet og på Folkeuniversitet i mindfulness, transpersonlig psykologi og religionspsykologi.

Bevidsthed og meditation

Under min studietid blev jeg for alvor optaget af meditation efter at have deltaget i flere buddhistiske retreats. Jeg kunne se en stor værdi i at arbejde med sindet og bevidstheden på denne unikke måde. Samtidig er meditation én af de bedste metoder til ikke blive fanget af mentale, emotionelle og adfærdsmæssige mønstre og nå til en større selvindsigt.

Mindfulness i terapi og som kursus i København

Som psykolog kan jeg ud over kognitiv terapi og psykologhjælp tilbyde indføring i forskellige koncentrations- og meditationsøvelser og mindfulness-teknikker, som i kombination med terapi er en meget effektiv måde at opnå psykisk balance og eksempelvis overvinde angst, stress og lavt selvværd. Jeg tilbyder både individuelle psykologforløb i mindfulness (mindfulness baseret kognitiv terapi) og et otte ugers meditationskursus i mindfulness.

Retreats, workshops og mindfulness kurser på MØN

I sommerhalvåret holder jeg kurser, workshops og retreats i mindfulness, yoga og meditation på Møn. Her er det muligt at få en intensiv indsigt i og forståelse af mindfulness og meditation.

Som erfaren mindfulnessinstruktør og meditationslærer tilbyder jeg også en étårig instruktøruddannelse i mindfulness for professionelle. Jeg er desuden medejer af Mindful Ways, som afholder kurser og uddannelser i mindfulness.

Få psykologisk rådgivning og psykologhjælp, ring på 41 40 49 09

Bestil din samtale i dag:

    Eller ring på: 4140 4909

    FÅ PSYKOLOGISK RÅDGIVNING:

    RING 41 40 49 09