Uddannelsen til mindfulness instruktør starter den 16- 18. september 2021

Jeg tilbyder en etårig mindfulness instruktør uddannelse. Mindfulness uddannelsen indeholder i alt 108 kursustimer fordelt på fem moduler. Mindfulness uddannelsen foregår København, men inkluderer også et retreat på Møn.

Uddannelsen bygger på MBSR (Mindfulness baseret stress reduktion)

Efter mere end 20 års erfaring med mindfulness, yoga og meditation har jeg sammensat og udviklet en professionel instruktøruddannelse. Uddannelsen giver mulighed for selv at anvende og undervise mindfulness i gruppe eller individuelt. Uddannelsen er rettet mod folk, som efterfølgende vil anvende den i en professionel sammenhæng. Til juni 2021 er det det 16. uddannelseshold som starter op, og jeg har efterhånden uddannet over 120 mindfulness instruktører.

Etårig mindfulness uddannelse

Uddannelsen sikrer en indgående indføring i mindfulness både i praktisk og teoretisk øjemed. Uddannelsen bygger blandt andet på Jon Kabat-Zinn MBSR-instruktøruddannelse. Han er én af pionererne indenfor for mindfulness Derudover inddrages også Segal, Williams og Teasdales’ forskning og arbejde med mindfulness og MBCT. Det forudsættes, at man selv anskaffer den relevante faglitteratur. Litteraturliste udleveres ved kursusstart. Der sendes ligeledes artikel- og tekstsamling til deltagerne.

Uddannelsen er opbygget i moduler

Uddannelsen består af fem grundmoduler. Første modul kan tages som vores otte ugers kursus eller som weekendmodul. Hvert modul består af et tre- eller firedages kursus, hvoraf ét af modulerne afholdes som internat på Bornholm. Har man allerede taget mit 8-ugers mindfulness kursus, behøver man ikke at tage første grundmodul. Igennem hvert modul indføres man gradvis i både de grundlæggende og mere avancerede elementer af mindfulness. Uddannelsen foregår i København og retreat på Møn. Der er cirka plads til 12 deltagere på uddannelsen.

Forløbet for mindfulness uddannelsen

I de første tre moduler er vores undervisning rettet mod en tilegnelse af forskellige grundlæggende metoder og teknikker. I sidste del af kursusforløbet vil vi fokusere undervisningen på den praktiske anvendelse af de forskellige metoder og hvorledes disse formidles og benyttes i professionel sammenhæng.

Indhold af uddannelsen

Mindfulness instruktør uddannelsen inkluderer følgende:

 • 108 timers undervisning fordelt på fem intensive moduler
 • 8 timers supervision
 • Øvelsestimer i selv at instruere og guide forskellige teknikker
 • Grundig gennemgang af hvorledes man selv opbygger en mindfulness gruppe
 • Overnatning på retreat stedet
 • 4 dages silent retreat
 • 250 siders artikel- og tekstsamling
 • Originale professionelt indspillede lydfiler
 • 80 siders mindfulness kursusmateriale, som du selv kan anvende i din undervisning

Pris for mindfulness instruktør uddannelsen

Prisen for hele uddannelsen er 19.500,- og inkluderer overnatning på retreat stedet samt i alt 108 kursustimer.
De fem moduler kan sammensættes individuelt efter aftale med underviseren.
Der udstedes kun kursusbevis, hvis man gennemfører alle fem moduler.

Opstart af ny uddannelse i juni 2021

Den næste mindfulness instruktør uddannelse starter i juni 2021. Første modul afholdes den 18. til 20. september i København. For yderligere information om uddannelsen eller bestilling af folder, ring 41 40 49 09 eller skriv helhedspsykologi@gmail.com

Bestil din folder til mindfulness uddannelsen i nedenstående formular

  Bestil din samtale i dag:

   Eller ring på: 4140 4909