Mindfulness fortsætter Kursus

Et mindfulness fortsætter kursus er udarbejdet til dig, der allerede har en grundlæggende forståelse af mindfulness og ønsker at fordybe sig i de forskellige mindfulness teknikker. Kurset forudsætter derfor, at man allerede har deltaget i et 8-ugers mindfulness forløb eller tilsvarende. Kurset kan ligeledes tages i forbindelse med mindfulness uddannelsen, ligesom det også kan tages i forbindelse med den intensive mindfulness meditationsweekend.

Næste mindfulness fortsætter hold

I august starter et nyt fortsætter modul, hvor vi vil gå i mere dybden med de forskellige mindfulness metoder og teknikker.

Datoer for det næste mindfulness fortsætter modul

Den første session vil være onsdag den 16. maj, kl 17.30-19.00, hvorefter forløbet fortsætter cirka hver anden onsdag. Der vil der være tre sessioner i stilhed, hvor vi vil praktisere mere intensivt.

Formål med mindfulness kurset

Formålet med forløbet er at give deltagerne mulighed for som gruppe,  at arbejde videre med mindfulness og styrke og inspirere ens daglige praksis. Selvom du endnu ikke har etableret en daglig mindfulness praksis, kan du sagtens deltage alligevel. Kurset vil kunne hjælpe dig med bedre at integrere mindfulness i din hverdag og få et bedre udbytte af de forskellige øvelser.

Nye mindfulness øvelser

Under kurset vil deltagerne introduceres til nye mindfulness metoder herunder også nye yogastillinger, ligesom vi vil fortsætte praktiseringen af de gamle øvelser. Fokus under forløbet vil i højere grad være på praksis. Der vil dog fortsat også være teori samt tid til at diskutere jeres mindfulness praksis. Du kan selv prøve mange af mindfulness øvelserne, som vi laver på 8-ugers mindfulness kurset ved at klikke her: Mindfulness øvelser

Prisen for de 8 uger er 1.600,-, inklusive tre forlængede sessioner i stilhed. Ring eller skriv hvis du ønsker at reservere en plads.

Bestil din samtale i dag:

    Eller ring på: 4140 4909

    RING OG BESTIL DIT KURSUS I DAG: 41404909