Mulighed for billig terapi og psykologhjælp i København

Fra starten af 2021 er det muligt at bestille terapi sessioner hos min psykologpraktikant, som er tilknyttet klinikken frem til sommeren 2021. Prisen for 60 minutter bliver 2000,-. Psykologpraktikanten  har allerede en del erfaring med terapi og vil ugentligt modtage supervision fra mig. Psykolog praktikanten vil desuden deltage som assistent på vores 8-ugers mindfulness kursus og på mindfulness uddannelsen.

I øjeblikket er psykologpraktikanten fuldt booket, men du kan blive skrevet op på venteliste ved at kontakte mig mig via telefon eller e-mail: helhedspsykologi@gmail.com.

Terapi og psykologhjælp

De sidste par år har jeg integreret mindfulness i mit arbejde som terapeut . Herigennem har jeg opbygget en solid erfaring med at guide og implementere mindfulnessøvelser i terapien. Jeg har primært arbejdet med Acceptance and Commitment Therapy (ACT) som sammen med Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT) er en del af den 3. bølge inden for kognitiv terapi. ACT er en evidensbaseret metode hvor man ikke blot forsøger at reducere negative tanker, følelser, vaner mv., men også arbejder på at komme i kontakt med det meningsfulde liv, centrale værdier og mere nærvær i ens dagligdag. I ACT træner man desuden opmærksomt nærvær gennem mindfulness for derved at skabe større ro, accept og overblik over ens situation og tilværelse.

For bestilling af tid hos psykolog praktikant – ring 41 40 49 09

Bestil din samtale i dag:

    Eller ring på: 4140 4909

    FÅ PSYKOLOGISK RÅDGIVNING:

    RING 41 40 49 09